Svar på innlegg andre steder

Siden vi som er imot islam ikke kommer til på tidligere nevnte konvertittblogg, får jeg legge inn mine svar her.

«Å ha hat for en Religion er ulogisk uansett om man har streifet borti feile mennesker, grunnet alle mennesker er ulike.»

Nei. Å hate en religion er slett ikke ulogisk. Det er det mest logiske av alt, særlig når det kommer til islam. Å forakte islam er logisk, og vitner om at man er i besittelse av sunn fornuft, rasjonalitet, vett og forstand.

«Desverre har det seg at folk klarer å hate en simpel religion pgr av menneskers feile valg, men det betyr ikke at de som ikke inngår i det skal gjennomgå. »

De som reklamerer utad med at de tror på islam, får finne seg i å bli møtt på samme måte som andre som tilber en ond ideologi, som f.eks. nazismen. Muslimer burde ikke bli overrasket over dette.  islam og nazismen er to ganske så like ideologier når det kommer til rasisme og ondskap. Forskjellen er bare at islam er forkledd som religion.

«Dere som rakker ned på ham må vite at dere snakker kun utifra hans valg, men ikke utifra hans personlighet, tankemåte og væremåte, det er det som skiller dere fra logisk og ulogisk menneske, dessverre. »

De logiske kritiserer konvertittene for deres valg, og det er helt riktig så lenge konvertittene fronter sitt ulogiske valg på blogger og i media som i denne saken.

«du på andre enden må være stolt av hva du har valgt og ikke frykt for noen ulogiske mennesker som bruker nettet for å fremme hat, det er en grunn til de går via nettsteder (de er overfylt av redsel, iq nivået er rimelig lav og kunnskap om verden er minimal).»

Her har vi en som har erfaring fra islamnet og lignende nettsteder. Der er IQ-nivået temmelig lavt, og enda lavere hos konvertittene. Kunnskapen om verden begrenser seg stort sett til det som står i koranen. Står det ikke der, er det antakelig ikke verdt å vite for disse. Hatet florerer på de sidene, akkurat som det gjør i koranen og de andre «hellige» skriftene deres (hadith osv).

» Jeg vet ikke om dere har hørt uttrykket: Å tenke seg om før man snakker, er som å tørke seg i ræven før man driter( stå på folkens som krenker og diskriminerer)»

Ja, det var jo rette ræva som feis, det! 🙂
Å tenke seg om før man snakker er som regel det  eneste rette å gjøre, og det gjør man når man er islammotstander.

«I islam er alle like enten du er rik /fattig, mørk/lys, konge/vanlig menneske ,kvinne/mann osv,.. Det er det som står i koranen ,men at mennesker blander sammen religion og kultur er en annen sak. »

Nei! I islam er IKKE alle like! Jøder og kristne er mindre verdt, mens ateister er null verdt. Ikke-troende kalles for barn av hunder, aper og svin, og presenteres som noe av de verste kreaturer som finnes. Derfor er ingen like innen islam. Og er man kvinne, så er man underlagt mannen. En mann kan gifte seg med en ikke-muslimsk kvinne, fordi barna følger mannens tro og regnes dermed som muslimer. Mens en muslimsk kvinne derimot, ikke kan gifte seg med en ikke-muslimsk mann. Dette er diskriminerende! Dette er rasistisk, menneskefiendtlig og trakasserende overfor ikke-muslimer!

«Eks det som skjer i Afghanistan;at kvinner ikke har noen rettigheter ,ikke kan utdanne seg , jobbe,tvangsgifting, ikke har noen rettigheter. Dette er ikke Islam men kultur ,dette er noe taliban har bestemt og skylder på Islam .Islam gir faktisk rettigheter til kvinnen hun er høyt respektert.»

Taliban bygger på islam og dens «hellige» skrifter, så dermed har de lov i henhold til islam å holde på slik de gjør. De har kanskje en annen tolkning av islam enn noen muslimer, men like fullt er dette også islam. Og det er fordi islam kan tolkes i nærmeste uendelige variasjoner, fordi koranen er et sammensurium av selvmotsigelser og vrøvl fra en hallusinerende galning som muhammed. Han var en krigshisser, tjuvradd, slavedriver og det vi i dag ser på som pedofil. Altså ikke noe å ha som ledestjerne i livet.

«Profetens kone Kadija var en høyt repektert forettningskvinne som jobbet selvstendeig det burde taliban fått med seg.»

Var, ja. Før hun giftet seg med muhammed. Ikke etter at hun giftet seg med «profeten».

«I Saud arabia brente de jentebarn før Islam sin tid for jenter var null verdt og det samme med fattige og slaver. Islam ga rettigheter til disse mennskene.»

Jenter gikk altså fra å være null verdt til å være mannens eiendom uten rettigheter til annet enn å være fødemaskiner. Mulig noe av verden var så ille før at islam kanskje kunne representere et fnugg av bedring til noen få, men islam representerer ikke det døyt forbedring til noen i vår opplyste tid. islam står bare for en gal manns raljeringer og fantasier.

«Så dere som hater Muslimer husk at sånne «slemme» muslimer som eks Sadam Hussein, terrorister og taliban egentlig ikke er muslimer de gjemmer seg under Islam.»

Typisk svar fra muslimer dette!  «Disse har mistolket islam», «dette er ikke islam», «disse er ikke muslimer» etc. etc. BULLSHIT!
Disse er like mye muslimer som alle andre som kaller seg muslimer! De baserer seg på de samme skriftene, de samme versene som alle andre som kaller seg muslimer. De tolker dem på sitt vis, slik alle andre tolker dem på sitt vis. koranen og hadithene kan tolkes så vidt forskjellig at alle finner sin tolkning riktig. Sånn er det bare, og sånn vil det fortsette å være så lenge islam finnes.

«Muslimer skal ikke drepe , tvangsgifte , undertrykke kvinner /svake mennesker i samfunnet, ..»

Og så gjør de stikk motsatt, fordi det er tillatt i de «hellige» skriftene. Muslimer og andre som tror at «islam betyr fred» og lignende løgner, bedriver cherry picking i koranen. De henter ut det de liker og driter i resten. men skal man være muslim, må man vel tro på alt som står i de «hellige» skriftene? Og da må man ta med det man ikek liker også. Sånn er det bare.

«En ordentlig muslim skal følge profetenes fotspor: vise kjærlighet til alle mennesker i samfunnet (selv om de hater deg),hjelpe de svake , behandle mennesker som du vil at de skal behandle deg, respektere at andre har en annen religion eller mening,dele med de som ikke har, og ikke minst:Vi er alle mennesker født av gud dvs alle er like verd ingen er bedre en andre.»

Altså stikk motsatt av hva den store «ledestjernen» deres holdt på med.
muhammed var en drittsekk, en krigshisser, slavedriver og tjuv. Han drepte dem som ikke ville tvangskonvertere, han drepte jøder, han hugget ned alle menn i en jødisk landsby fordi de ikke ville gå over til islam, han tok kvinnene og jentene til slaver og konkubiner (altså sexslaver).  Hos muhammed fantes altså verken respekt for andres tro, respekt for deres liv og overhodet ingen medmenneskelighet.

«Hvis alle hadde fulgt dette hadde det ikke vært noe krig i verden , så ikke skyld på ISLAM men forferdelige mennesker .»

Hvis islam ikke hadde eksistert, hadde verden definitivt vært et mye bedre sted for alle.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s