Fortsettelse av svar på blogger

Her er mer dritt som fremkommer på konvertittbloggen fra muslimer mot ikke-muslimer:

«Du derimot er en sint, hatefull, trangsynt pappskalle som tydeligvis lider av både islamofobi og angst mot det som skiller seg ut fra din definisjon av hva som er «normalt» og som skaper mangfold… STAKKARS DEG!!!!!»

Nei, man er ikke sint, hatefull, trangsynt pappskalle om man er imot islam.  Man er derimot fornuftig. De som derimot er sinte, trangsynte, hatefulle pappskaller er muslimer som ikke klarer å se forskjell på kritikk av islam og kritikk av muslimer. Disse setter automatisk likhetstegn mellom muslim og islam og tar all kritikk av islam som en kritikk av dem personlig. Det er ikke noe likhetstegn der! Er man imot islam, så vil ikke det automatisk si at man er imot muslimer! Men sånn er det når alt man skriver skal vris og vrenges på til det ugjenkjennelige. Og det verste med den bloggen er at man ikke får tatt til motmæle uten å bli sensurert. Innleggene fra undertegnede kommer ikke inn. Så her på bloggen får muslimene og konvertittene smake sin egen medisin. De kommer ikke til orde her, for her skal den usminkede sannheten om islam frem.

«Tror det er enda verre å være DEG? En bitter intolerant gubbe som hakker på gode mennesker bare fordi de følger et annet trossystem og andre tradisjoner enn deg selv. Vel, jeg vil heller ha flere mennesker i verden som *konvertittens navn fjernet*  enn sånne som deg, fordi det er HVEM man person er som teller… om personen har et godt hjerte eller ikke. Og utfra kommentarene dine, så virker du bare ondskapsfull. »

Når man mangler argumenter, så kommer personangrepene. Typisk muslimer når de ikke evner å argumentere saklig.

«Vi tåler ikke annerledeshet i Annerledeslandet!»

Ikke når den går på bekostning av den opprinnelige kulturen, vår norske kultur! Det er vår norske kultur som skal ha forrang i Norge, ikke alle andre. Og islam hører ikke inn under norsk kultur og kommer heller aldri til å gjøre det. islam er et fremmedelement stadig flere av oss etniske nordmenn ikke vil ha her. At noen «nordmenn» så velger å konvertere får bli deres sak. Det er dessverre stygt å kalle dem landssvikere. Men det er svikere de er. Svikere mot norsk kultur. Så lenge de holder sin tro for seg selv og ikke bryr andre med den, får de bare tro hva de vil – det kan ingen ta fra dem. Men når de så begynner som så mange muslimer å kreve tilrettelegging for sine religiøse regler, det er da det kræsjer. Da har de trådt over en grense, og det får de finne seg i å høre. De får finne seg i at nordmenn er dritlei av å høre syting om hijab til uniformen, krav om halalmat i kantina, krav om bønnerom på arbeidet og på skolen, krav om tilrettelegging på jobb fordi muslimske kvinner ikke kan være i samme rom som en mann de ikke er i slekt med, krav om at ingen skal få ha svinekjøtt på matpakka i barnehagen fordi de muslimske barna der kunne komme til å smake en bit, krav om ingen alkoholservering på jobbarrangementer, krav om annen mat for alle enn svinekjøtt på julebord, krav om ditt og krav om datt… Ingen, jeg gjentar INGEN(!) andre grupper krever noe som helst tilrettelegging i den grad som muslimer gjør!!
Er det virkelig så rart at vi er dritlei??
Er det virkelig så rart at vi er lei av å få kun utakk i retur, i form av at norske kvinner får ropt etter seg at de er «HORE!» bare fordi de går med klær som viser litt hår og hud?
Er det så rart at vi er dritlei av muslimske drittsekker som overfaller og voldtar norske kvinner?
Er det virkelig så rart at vi er dritlei muslimske drosjesjåfører som nekter folk å ta med hund i bilen?
Eller muslimske drosjesjåfører som nekter reisende å ha med seg alkohol i bilen?
Er det virkelig så rart at vi er møkkalei av å se hijab og burka og nicab og hva de nå heter alle de muslimske teltene, da disse symboliserer islam?
islam består faktisk av mye ondskap, rasisme, diskriminering, menneskefiendtlighet, undertrykkelse, krig og faenskap.
islam betyr ikke fred slik noen påstår.
islam betyr underkastelse.

 

«Har vært i Pakistan flere ganger og kan opplyse Reodor om at det var tettere mellom kirkene der enn i nærmiljøet mitt i Norge!»

Da kommer du fra et grisgrendt strøk.

 

«Før du kommer med en masse påstander om andres tro og verdier foreslår jeg at du undersøker fakta først i stedet for å basere holdningene dine på myter og rykter.»

Typisk svar fra en islamelsker! Vedkommende er så fordomsfull at han overhodet ikke kan tenke seg at islamkritikere har satt seg inn i islam og skaffet seg kunnskap før de uttaler seg.

 

«Hvis man skreller av de kulturelle forskjellene ved de forskjellige store religionene vil du oppdage at de i bunn og grunn baserer seg på de samme, grunnleggende verdiene – f.eks. er Jesus regnet som en av de aller største profetene i Islam! Det visste du kanskje ikke?»

Enda et typisk svar fra en islamelsker, denne gangen også med en svært så «ovenfra og ned»-holdning. Jada, de er i grunnen ganske like, det er mye dritt i kristendommen også. Men islam er og blir verstingen når det gjelder ondskap, undertrykkelse, rasisme og diskriminering. Og det er fordi den er grunnlagt av en hallusinerende gal krigshisser og tjuv.

 

«Prøv å møt folk med et litt åpnere sinn – husk hjernen er som en fallskjerm – den funker best når den er åpen»

Det er forskjell på å ha et åpent sinn og å ha høl i huet. Men det forstår nok ikke islamelskere.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s