Gode muslimske dyder

Jeg hadde en gang en liste over «gode» kristne dyder som løgn, nestenkjærlighet, griskhet, falsk godhet m.m. Det ser ut til at jeg også kan lage en muslimsk versjon av den. Og der bør uredelighet i debatter inn, det ser jeg nå etter å ha debattert med både muslimer og konvertitter i en årrekke. Mangel på folkeskikk kan også settes på den lista, for folkeskikk vet mange av dem ikke hva er for noe. Hersketeknikker likeså. Alt man skriver blir forvrengt og fortolket til det vannvittige, og ikke minst maser de om at man må finne koranvers for alt man sier om islam. Særlig når man påpeker at islam faktisk er full av rasisme, menneskefiendtlighet, den er diskriminerende, undertrykkende osv. og at den går imot alt vi har av vestlige verdier som trosfrihet, ytringsfrihet og likestilling, for å nevne noe.

Problemet er ikke å finne koranvers som inneholder slikt. Problemet er heller ikke å finne hadither som inneholder det samme. Problemet er at det er så innihampen mange av dem! Det tar vannvittig mye tid å samle alle sammen, og ikke minst er det begrenset hvor mye man får plass til i svarene. Dessuten er det ofte man blir bedt om å finne noe i koranen, men som egentlig står i hadith. Når man så kommer med at det står i hadith, får man som regel tilbake at «jammen det er jo koranen jeg ber om» eller «dette gjelder ikke». Dessuten får man ofte vite at verset man har funnet er «tatt ut av kontekst», «det er ikke slik det er ment» osv osv. Dette vet muslimene, og de gjør det bare for at vi skal ha noe å henge fingrene i. Antakelig håper de på at jo mer vi må lese i koranen, jo større er sjansen for at vi skal bli muslimer vi også. De håper jo på at man skal bli like hjernevasket som de selv er av islam. Men der tar de feil! Er man imot islam, så er man imot islam. Man blir ikke muslim av å lese koranen. Man blir muslim ved å legge av seg sunn fornuft, logisk sans, rasjonelle tanker og skepsis, og la islam ta plassen i hodet i stedet. Jo mer islam får av plass i hodet, jo mindre plass er det igjen til de nevnte egenskapene. I noen tilfeller virker de å ha blitt fullstendig borte, eller aldri å ha vært tilstede i det hele tatt. Noen av dem fremstår som evige fjortisser i hodet.

En annen hersketeknikk de bruker er når de selv har stått frem med fullt navn, så kommer de med drittsvar overfor dem som våger å si noe negativt om islam, men som velger å ikke bruke navnet sitt. Det er en meget god grunn til at folk ikke vil stå frem med navn når de er imot islam, og det må respekteres. Det er bare å se på hvordan nynazister og fascister blir behandlet av bermen. De risikerer å miste jobben pga sine meninger, de mister venner, familie osv. Det blir også av mange på venstresida ansett som bra å gå til angrep på dem og slå dem ned, og sånn som f.eks. sos-rasisme har jo voldsdømte folk i sin midte som legitimerer voldsbruk. Denne venstreekstreme bermen består av folk som ikke forstår at vi har ytringsfrihet og som ikke unner sine motstandere å ytre seg like fritt som dem selv, mange av disse støttes også av muslimer.  Det er derfor ikke det minste rart at folk som er imot islam også velger anonymitet. Vi har nemlig livet kjært vi, i motsetning til muslimer som har døden kjær.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s